Tänkte som så..

Ingen har frågat, ingen har bett mig  men jag hade inget att göra, och andra har "dagens outfith" och så... och teresé gjorde det en gång så nu gör jag det bara för att vara lika bra.    :-B    

Tänkte lägga upp en bild på mitt rum faktiskt.. och NEJ rummet har en tendens att INTE vara så rent som det är. ni kommer förmodligen se min flickväns komentarer strömma in.. om att det är städat och jag har aldrig städat när hon är det .. ni vet, det vanliga ni tjejer brukar säga till era pojkvänner förmodligen. och ni killar känner igen det precis lika väl som det står skrivet.. 

  
                                                                                          här är är det iaf!         

Hade jag varit mäklare hade jag sagt,
"mycket mycket standard löja för en kille i 20 års åldern som fortfarnde bor hemma. Den bruna väggen och dom bruna gardinerna ihop med persienerna gör att det blir mkt mörk därav väldigt skönt när man ska sova. 4 gardrobsdörrar att förvara kläder och lakan m.m.  plats för tavlor och annat trams som får rummet att krympa.  rummet andas väldigt bra. och många vägguttag (3-4) ... köp lägenheten nu så kastar jag in en strömfördelare också..


Saken är biff

Nej saken är faktiskt ingentligen vatten.. Saken jag har fixat på mitt rum, är en riktigt vinnar sak altlså..

det negativa med den är att teresé kommer att tömma den på no time, hon älskar isvatten.. Och detta vattnet blir kallt . kallt som fan!. för att vara ordagran.. Och att jag kommer få fylla på den stup i kvarten haha :D Anyways . Here it is ..

  

  


fint med kallt vatten, det jag inte tänkt på är bara att jag måste ju gå o hämta "drick redskap" när jag ska dricka haha..

På smällen

Jaha då var man på smällen med en ny blogg design då? Det har jag att tacka min älskade Teresé Norén även känd som tiirajs på blogg.se hon mixtrade med den på för middagen och det blev ju faktiskt bra. Ni som har ett öga för "mega" designs kanske inte tycker så men, då var det ju en sån otrolig tur att JAG inte är kräsen ett skit av mig när det kommer till sånna saker men det är underbart skönt med ny design faktiskt..

Det var ju tänkt jag o Teresé skulle umgås idag, men så blev det inte för att vi kom väl inte riktigt överens om en sak men det är ur världen imorgon när vi pratar `v´.

Har fixat en sak på mitt rum som INTE många har i sin lya! specielt inte på sitt eget rum om man nu bor hemma. bild kommer på det där uppe i ett senare inlägg..

Fan alltså d känns som att jag kommer bli mer och mer fast vid att skriva blogg, pga att min flickvän gör det, vissa av mina vänner gör det.. och vad fan ska man göra när man sitter vid datorn? inte ett katta piss..


Öj!!     Teresé!! Jag älskar dig!


bad blogger.

Jävlar va omoget inlägg jag skrev där nere tihi.. *pilla näsan* . nej men läste det i en tidning att han ser skitnödig ut på alla bilder så jag tänkte bara dela den informationen med er alla.

nu har ni blevit lite smartare i alla fall.. eller mer allmänbildade i alla fall..

va med terese igår, hon skulle ju handla sitt kastanjevatten och sitt "silver shampo" men vågade inte köpa det för då får hon tant hår (grått).

snart turkiet.....jävlar va ointresant blogg han skriver tänker ni nu som vet att jag skriver om terese eller turkiet var varanan dag, ja men eat my shorts..  som sagt snart turket, ska blir riktigt gött. bara längtar til jag står där med terese på hotellet. !

Ett svin som ingen saknar

Adolf Hitler, mannen med förmågan att se skitnödig ut på alla bilder.


image72

ingen saknar dig, du kan lika bra skjuta dig själv.. oj det har du redan ja just ja.. ja men gött ..

gårdagen

Jag va ju med terese igår, och jag blir ju så satans grining när jag är trött och det stod hon inte riktigt ut med igår, det gjorde du rätt i babe!  men hon gick i alla fall ut och la sig i soffan och kollade på tv,  och när jag vaknade, vaknade jag av att terese inte låg i sängen för hon somnat framför tvn, och det klarar jag INTE av så jag gick ut till soffan och bar in henne i sängen för jag är ju så jävla svag för mys på morgonen haha. jävla mjukis vet ni haha!

nej men "bottom line is " jag kan inte vakna utan terese på mornarna.. älskar dig babe!

WTF! . . .

Jag har en vän som spenderade "halva kvällen" på att fottografera mig under balen när jag drack saker jag tyckte smakade. . . ja.. skit helt enkelt.. och sen den dagen har han sagt att mina miner på kort är ofantligt ofantligt otroligt fula men jag sa "äh käften du vet inte vad du snackar om". Men efter lite reserch så kom jag på att han kan vara något på spåren, jag har en tendens att, när jag spexar framför kameran så SPEXAR jag verkligen fan till det.. jaa jag satte ihop ett litet kollage om man vill kalla det så haha..

                      image67

                     image69

                     image71

 
            

         ja jävlar det kanske ligger nått i det

Lördag m.m

 Dagen började väl som vilken dag som helst på helgen, vaknar, börjar planera inför kvällen, det fick bli att träffa lite polare och så för att se bege sig på fest, men jag ringde bara min barnvagns vän nicklas som jag kännt sen ja. ni fattar..  bra kille men ingen raketforskare..                                                                                                        

   sen där efter bar det av till festen, och herregud ja jag passar inte in där men som sagt, man tager vad man haver. right? right!    ni ser ju, vi är ju HELT vilsna. men nu undrar du.. sen då? 
jaa sen så stod vi där med fingrarna i nästan och hade inte den blekaste om var fan vi skulle ta vägen men tack och lov löste det sig till slut, både jag och alla andra tröttnade men stack på olika håll, jag och nicklas dit och dom andra till sitt..  men vi alla sågs på ett ställe sen även mer känt som the tivoli..     WOOOOHOO!!    men i det hela var kvällen helt ok, inte för mkt folk men endå mkt tror jag , ja jag vetifan vad jag ska säga för att förklara.. 

hoi hoi!


RSS 2.0