long time no see.!

otroligt skönt jobbe väder idag, jobbat ute hela dagen och blevigt röd över armarna , tror inte jag BRÄNT mig för jag har inte ont, men röd e jag.. o lite stram i ansiktet, gött! .. hoppas vi på samma väder imorgon! ..

i alla fall suttit hemma ett tag då efter jobb och då ringer en gammal vän och frågar om jag är sugen på att dra en runda till gröningen bara snacka och glida runder lite. det gjorde vi ju, och jag köpte en glass ju för fan det  måste man om man går på gröningen.. blåbär och rom russin. vuxna smaker! haha ..

det har varit en bra dag idag! saknde terese i solen men annars hur bra som helst!..


/f.redde


100000o feber

 har jag inte så lägg ner telefonen och ring inte ambulans .. men tack endå   :B



mitt hjärta är så så varmt för dig

vill bara säga det vanliga jag säger när jag skriver inlägg.. att jag älskar terese men ibland känns det som att hon inte riktigt "tror" på mig att jag älskar henne så mkt. och det svider i mig när det känns så.. för terese är den människa jag vill spendera mitt liv med.. jag vill inte vara med någon  annan.. och jag har sagt det 10000000000000000 gånger och jag hoppas VERKLIGEN att hon tror på mig när jag säger att jag älskar henne så mkt..

/f.redde


how you like them apples!

det hände en lite jobbig sak precis.. hade skrevit ett inlägg på rätt så många rader men råkade radera det.. därför blir detta inlägget kortare än tänkt för sånna saker tär på kroppen otroligt mkt.. men det jag skrev var att jag ska tilll turkiet med världens underbaraste människa om 19 dagar.. och det kommer bli underbart.. ni som är intresserade av att se hur vi bor eller saker kan ju kolla min flcikväns blogg ( tiirajs.blogg.se )

jag vet att det kommer bli helt otroligt..

/f.redde


blogg och blogg

terese får en ny design av amafo tror jag hon heter :S förlåt om jag inte stavade rätt ber så hemsk mkt om ursäkt.. och jag har fått en liten smygtitt på den och den är GRYM hon kommer bli överlycklig.. fast hon själv också redan sett den lite haha..

meen jag sitter endå på den grymaste designen.. (säg inget annat).. vad står på shemat idag då?.. jaa jag har verkligen ingen anning.. har inte bestämt något alls.. ..
jag såg 10 000 b.c nyss ... (där av överskriften på förra inlägget)  filmen va grym, se den.. nej jag laddade inte ner filmen, jag är 100% laglig.. .. ..


/f.redde

10 0000 f.k

ungefär så länge sen jag skrev ett inlägg ju, såå man får väl slänga in ett eller annat inlägg idag då..
satt och läste kvällsposten nyss, lista dom "sämsta" bloggarna , men det var bara kändisar.. tänkt silket jävla jobb... ge kritik och berätta vad som är dåligt  eller bestämma vad folk ska tycka e dåligt.. får en svag kitlande känsla i hjärnan på att jag hade också varit jävligt bra på det jobbet.. meen vad vet jag sen för den delen :) jag skriver ju bara "thefredrik.blogg.se" jag skriver ju bara om att "jag tappade en milkshake i knäet grejer" och inte "idag var jag och åt med michael jackson" saker.. tack och lov egentligen, det måste vara skit att vara en "ofentlig" person. jag KAN  dricka öl ute och tappa den utan att det ska stå i tidningarna " FREDRIK LIKA FULL SOM BJÖRNEN BAMSE ÄR MED SKIT SÅNGER" och det är jag otroligt glad för..

/F.redde


Dansare `v´ kock = sant

.

.

.


jag fick balerinan alla ville ha..



första gången jag såg dig försvan marken under mina fötter..
"ingen kunde få mig att känna så.. ingen skulle få mig att känna så, jag va 
orörlig , jag skulle inte fästa mig, inte på det sättet.".
men när mina ögon fick syn på dina ansikts drag och mina öron fick höra det skratt dom ville vakna med varje dag
viste jag att jag haft fel hela tiden, klart att jag SKULLE fästa mig, och jag skulle ha DIG.. jag skulle bli din prins, . skulle jag slå mig genom skog och snår, simma över hav och atlanter.. jag skulle ha dig..
Första gången jag kysste dig, gled jag av jordens kant..
och det gör jag fortfarande.

du är fortfarande mitt allt och ägaren av mitt hjärta.
jag älskar dig teresé, för evigt är du min saga där jag gifter mig med prinsessan i mina drömmar.



.

Im so madly in love. . .

image63
SILKEN KVINNA.. DU E BABE!


Soft sound

Jordin sparks feat. chris brown - no air

image62

rest in peace Engla

du finns i mina och sveriges folk tankar ikväll
vila i frid..

image61

-------------------------------------------------------------------

42-åringen erkänner två mord. Visade i eftermiddags var han gömt Englas kropp


terese... maria är riktig tönt!!

terese förlåt.. men du borde nita henne .. hon retar mig för hon har fler som kollar sin blogg än min :( ....

godmorgon sverige 2

terese kom till mig igår ju, ska ju bo här under tiden mamma o pappa är på semester, det ska bli hur skänt som helst att ha henne här.. vill bo med den tokiga tjejen nu alltså.. men vi får väl vänta ett tag till..  men hon åkte och åt frukost med maria precis.. och jag ska väl förbereda inför kvällen, ska ju ut med polarna, jaa jag vet det är torsdag. (döm mig inte)  


men det blir nog en bra dag idag.. hoppas alla får en sådan!


p.s  älskar dig terese!

godmorgon sverige..

mamma och pappa åkte till thailand igår, det bettyder att jag är "ledig" från jobb i 2 veckor .. ska väl jobba någon dag iaf.. så där blir något gjort.. och så man drar in kulor..
vi i nilsson familjen är ju riktiga thailand personer. vi åker väl ner 1 gång varje år iaf.. gött gött.. varför spela på osäkra kort när man vet att det är underbart i thailand.. men jag följde inte med denna gången för jag o terese ska resa själva så jag måste lägga undan lite pengar och spara osv.. vilket jag itne är en riktig höjdare på men det ska nog fan gå d med.. :D  hoppas mossan och fassan får det bra där nere iaf.. och har tur med vädret..

dom ska ju vara där under "vatten festivalen" ju. fan d ville jag med.. .. dom går runt med vatten pisoler och skjuter på varandra i några dagar och sånt.. ett enda stort vatten krig.. det är derans "nyår".. synd att  man missar det... ha d bra mamma o pappa iaf ! :D

im a rockstar so back the fuck up!

texten har inget med överskriften att göra men det är sant :D haha ,, ville bara skryta med att min flickvän är 23 bäst i sverige i disco ... .. anyways nu är hon hemma och hon är alltid en vinnare i mina ögon!  älskar dig!

tur att man inte saknar det!!

läste nyss en blogg där personen i fråga nämde costa brava.. student resan, jag blir nästan iriterad för att jag VET att student veckan är den goaste veckan du får med dina polare, och den är full megad med fest inget annat i en vecka.. sen när det är över då väntar helt plötsligt costa brava student resan till spanien.. fy fan om  ni inte längtar så är det något som inte stämmer alltså.. studenten den är sick rakt igenom fram till efter costa resan.. då vill du bara in på rehab... men som sagt förlåt för tjatet.. men studenten is the good shit okej?

jag ska festa med er när ni tar studenten.. ska visa hur en riktig veteran festar som tagit den innan ;) haha.. hoppas ni får det riktigt kul i alla fall.. för det hade vi .. jag snackar för alla!

movie time och other stuff.

Nu va vi där igen med en jävligt bra film.. när jag skummade igenom min flickväns blogg för att se om hon skrivit något om mig så såg jag att hon "recenserat" filmen "august rush" eller vad den heter, vi såg ju den för några dagar sen, såå jag tänkte jag skulle skriva några raden om den också.

Den är grymt bra..    ♣♣♣♣♣ 5/5

Ja det får vara några rader kan vi säga.. vad finns det mer att säga.. just ja, jag bor ju hos terese ♥ nu 2 veckor medans hennes mamma är i thailand, och vi har det hur bra som helst och hur mysigt som helst.. förutom på nätterna för hennes hund väcker mig mitt i natten av att hoppa upp i mitt huvud.. den gillar ju mig något otroligt nu så den ska ju alltid ligga vid mig.. riktigt, riktigt störigt när man ska upp kvart i 7..

varit på väla några gånger och så där, köpt lite saker. köpte en jacka men lämnade tillbaka den lika fort igen.. eller ja terese lämnade den till mig tack älskling..., ;)  
vi åt på väla också ju och jag är ju en "sucker" för tonfisk ju.. och jag såg "tonfisk sallad" tänkte bara.. jaa terese vill väl äta sallad så då gör väl jag det med.. och tro fan om man inte fick ett sallads huvud.. salladen va så jävla stor så du hade kunnat föda upp kaniner i ett år med den.. sick.. jaja anyways orkar intr skriva mer..


well well....

jahap blogg.se is up and running igen då.. Kul ju för alla blogg nördar där ute.. *host* terese och maria *host* meen i alla fall, vad händer?........ med klimatet?  varmt och gött nu iaf , går i t shirt när jag jobbar. mkt mkt gött.. så man kan väl säga att jag klagar inte. men jag borde göra det? eller? jaa jag vet inte.. är inte så insatt i det hela... jag slänger saker i paperskorgen (för det mesta) och jag kör inte bil (åker)..,

jag sitter ju här nu i terese säng och lökar, varit ute med byrackan (terese hund) fast hon kallar den bebis, den är så ruggit bortskämd den hunden så det är läskigt, men det är inte min hund så jag ska inte uppfostra den.. i alla fall, ser att jag har några läsare i alla fall, när man kollar statistiken.. kul...

jag tänkte skriva om lite andra saker också idag, så det gör jag genom ett annat inlägg .. mest för att fylla ut lite ..



have a nice day. the F

- "the F" undra vem d e..


RSS 2.0