thefredrik!

Jaha jobbet idag va hur kul som helst pga av vädret, fint väder på eftermidagen och pipande mobil i fickan men man blev ju besviken hela tiden för det var ju inte terese som smsade till mig så smilet på ansiktet åkte ju bort lika snabbt som det kom dit, det var ju victor som skickade sms om någon mongolid eller vad det var, hade inte tid att kolla riktigt.. just ja jag träffade tooth imorse, den stackars jäveln skulle rycka in idag.. men jag skrattar innombords, jag har det hur bra som helst här hemma medans som stackars satarna springer i gyttja och fryser. fy fan..

terese är i stockholm, hur får det mig att känna mig då? dåligt vill jag inte säga, men jag känner ju saknad som fan, vårt project är väl att flytta ihop först och främst och resa så klart så som jag uppfattat det men hon kommer ha kul där uppe med anna, anna visar henne baletakademin och sånt, men jag vill att terese ska veta att hon finns verkligen i mina tankar hela tiden, somnade inte förens halv 4 igår eller nått jag kan inte somna utan henne, somnar direkt när jag är med henne :S hatar det men jaja det löser sig hon ska vara där i 4 dagar tror jag. 1,2,3....4 loooong time..

vad händer imorgon då?.
förmodligen samma som idag, jobba, hem duscha/bada jacutzi sätta mig vid datorn eller lägga mig i sängen och kolla tv, alla är ju i lumpen så va fan!!.

en shout out till alla i lumpen fast att ni vet innerst inne att ni verkligen inte gör ett skit där, sverige drar inte in i krig.. men lek så mkt ni kan eller ska jag säga LID haha !...

paäjs!

!some videos!




 

Amen

It's another night in hell
Another child won't live to tell
Can you imagine what it's like to starve to death

And as we sit free and well
Another soldier has to yell
Tell my wife and children I love them in his last breath

C'mon now amen, amen, amen

Habitual offenders, scumbag lawyers with agendas
I'll tell you sometimes people I don't know what's worse
Natural disasters or these wolves in sheep clothes pastors
Now God damn it I'm scared to send my children to church
And how can we seek salvation when our nations race relations
Got me feeling guilty of being white
But faith in human nature, our creator and our savior, I'm no saint
But I believe in what is right

C'mon now amen, amen
I said amen, amen

Stop pointing fingers and take some blame,
Pull your future away from the flame
Open up your mind and start to live
Stop short changing your neighbors
Living off hand outs and favors, and maybe
Give a little bit more than you got to give

Simplify, testify, identify, rectify
And if I get high stop being so uptight
It's only human nature and I am not a stranger
So baby won't you stay with me tonight

When a calls away
to break the sound
I'm faden down, I need someone
Oh to be someone
They just sinken down, and holden back
I hold the dawn and run
They don't save a child
Oh, to save a child

It's a matter of salvation from them patience up above,
So don't give up so damn easy on the one you love, one you love
Somewhere you got a brother, sister, friend, grandmother, niece or nephew
Just dying to be with you
You know there's someone out there who unconditionally, religiously, loves you
So just hold on 'cause you know it's true
And if you can take the pain
And you can withstand anything, and one day
Stand hand in hand with the truth

I said amen, I said amen
I said amen, I said amen,

Amen

Helgen

helgen har varit helt ok, men min helg började ju på torsdagen, vilket resulterade i att man gick den vanliga bar rundan som man gör alla andra torsdagar     zoobar - krom - cardinal. fredagen blev lyckad den också jonas blomberg kom in till stan vi knäckte upp varsin öl och sen bar det av till rydebäck för att förfesta hos wiklund, ett bra gäng snubbar krögande och skrattande 2 personer blev ju bara riktigt jävliga och pajade hela stämmningen men skit samma dom åkte in till stan tidigare, sen blev det taxi in till stan efter det steak house för att sänka några shoots och öl en giftig blandning men jag kom väl förbered med en jävla massa mat i magen.. . sen ville folk till tempel vilket jag INTE orkar med liten yta, mkt folk blir bara jobbigt, så va fan jag o matto stack till cantina o festade med natasha, kim och ja jag kommer inte på vad han heter. lördagen va man med flickvännen `v´  älskar dig... söndag är det ju idag så vi ser vad som händer, tror inte mkt kommer hända men jobb imorogn ju, fassan har anställt mig.. så nu tilltalar ni mig snickaren fredde!

you just got to love the fucking rain!! kiss my white hairy ass! tvi!

FUCK detta jävla vädret med UNDERSTRUKET FUCK! och stort F och UCK! fassan ville ha hjälp på jobb, jag tänkte what tha fakking fak! jag ligger och inprincip har halva john blunds strösocker eller vad det kallas i mina ögon och min mamma kommer in med HÖG röst o säger "FREDDE DU FÅR JOBBA MED PAPPA IDAG HAN BEHÖVER HJÄLP IDAG! " 

-wOoo! woo!!! var brinner det shit va du är högljud lady! ! w0o!!

-ja du får faktiskt ställa upp idag..

men aaaanyways jag gick upp pussade terese hejdå 1 - 73 ggr för jag menar hey jag kunde legat och gjort annat istället för att jobba i regn ju men man ställer upp ju, "tar en för laget" "ger sig ut i krig för landet" "springer loppet med 1 sko" ja du fattar vitsen, om det nu behövs hjälp innom familjen..

jag läste terese blogg, hon klagar o klagar på min dator, JA jag har virus på min dator och NEJ du hadde INTE slängt datorn i väggen om det varit din för 1. din pappa hade KAAAANSKE INTE tagit det "cheeail"   2. du har INTE råd att köpa ny! 3. tänk över 1 o 2 ! ...

men back to work iaf.. kommer dit, börjar bygga ställningar med handskar som är våtare än utsprutshålet på en blåval, fingrarna kallare än istapparna på antarktis, men fötterna var varma iaf..

SEN jo SEN när man skulle hem så finns där så klart ett bygge sidan om vårt ju dom skulle så klart sticka när vi skulle och en jävlel vågar fråga mig, MIG! med våta kläder, kalla fingrar, gytjiga skor  " inte jobba över idag?"

JOBBA ÖVER SER DET UT SOM ATT JAG VILL JOBBA ÖVER ELLER!? E DU HELT JÄVLA FÖRSTÖRD I HUVUDET HAR DU SNIFFAT SÅGSPÅN ELLER? VAD HÅLLER DU PÅ MED? JAG BORDE SLÅ IHJÄL DIG MED HAMMAREN OCH SÅGA AV DIN TUNGA O GÖRA ETT HALSBAND AV DINA TÅNAGLAR .... STICK!

men så sa jag inte jag sa, nej ska inte jobba över i detta jävla vädret, inte idag iaf.....

skit samma dagen blir ljusare fast det är mörkt iaf, ska träffa tess sen som det ser ut nu, hon ska sova här iaf, och jag får ju cash ! 
 
fred! im out!


"im out"image17"im out"

The day, al and al

Klockan är 20:31 just nu och jag kom precis hem från ?teresé? . hon är ju och fikar med sina tjejkompisar fast än det att hon inte har råd men jag tror jag vet det bättre än hon... Hela dagen har vi suttit och kollat på film och idol 2005-07. och ätit tomatsoppa med cream frech eller hur det fan stavas who gives a shit det är ingen artikel jag skriver så.
vad gör man nu då? alone och inte ett skit att göra, blir väl duscha, titta på tv och vänta på tess..
vad ska man göra på torsdag då? omar ringde, "ut på torsdag?"    ja va fan varför inte jag äger inte en spänn men va fan why not det löser sig.... kollade på sammes blogg, han "postar" alltid massa minnes bilder så det kan väl jag också göra!


  "balen "det kommer bli så graciöst"
yeh right ta hit din vin flska så jag kan byta in den för en öl!

 studenten whoa skönt skönt skönt öskar jag kunde säga det på fler språk!

 costa brava, det är ingen hemlighet att alla vill dit, och att vi vill tillbaka! amen!

 midsommar hos fille! shit..


  tjeckien ! lets do it again sometime!

  tack för du finns!


First of thefred!

Första inlägget, måste börja någonstans visst? vad fan skriver man i en blogg då?  jaja skit samma  idag ska jag umgås med the loved one , the one teresé ingen aning vad vi ska göra kanske sparar disken tills hon kommer hem så får man hjälp haha what can i say? im a pig.. nej men jag måste göra det, måste ta steget till diskmaskinen jag gör inget här hemma endå förutom o kollar på tv, och va fan går på tv. inte ett skit  "the bigest loser" kul o kolla på massa meatballs som tränar...  jaja see you another day!

?dagens schema?

                                               tömma disken


                                                                                               fylla diskmaskinen

                                             lösa korsord?               
                                                                                                                            teresé


jag älskar dig

Mest i hela världen , du e den mest underbara människan som finns. du ä mitt glöd, min luft mitt allt. älskar dig.

image8
/ terese

RSS 2.0