20:20

Såg nyss super hero movie, otroligt dålig. jag har väldigt torr humor själv, men den filmen var bara rent av skräp..

terese ligger och sover, och jag har absolut inget för mig, lite små trist faktiskt men jag låter henne sova hon va riktigt trött innan såå. Vi va nere vid stranden idag, riktigt fint väder till en början, men sen kom molnen och förstörde rubbet, men efter regn kommer sol.. så det kommer sol igen med andra ord. jaha vad hittar man på imorogn då?.. postar nog ett inlägg till ikväll..


I love my girl


recept på god öl

1 kapsyl öppnare
en lime klyfta
och en varm dag.


det måste vara corona!

Onödigt på en ny nivå!

Jag tycker det är grymt märkligt, jag sitter och spånar och spånar och spånar över vad jag ska skriva om, men det är tammefan helt blankt, terese skriver som någon galen skribent till cosmopolitan eller vad tidningen heter, anyways, det är blankt, och därför blir och förbilr detta inlägget tottalt ovesäntligt, slösa inte tid på att läsa detta nonsens..

jag satte bennen i kors, satte min kalla corona mott läpparna, kollade min flickväns rumpa, hon bakar, om ni undrar.  klockan slog nyss 22:33, och jag kom på precis nyss att jag kan vara den sämsta bloggaren genom tiderna bortsätt från schulman. ..

"motivering"  '
jag skriver ett inlägg per vecka om jag har ork! kan hända att jag skriver 2.. kanske mer ibland..
jag skriver om absolut nästan kanske inget vettigt över huvud taget..
jag skriver inte ens om hur bra min dag har varit..
som den gången då tanten på bussen inte "råkade" armbåga mig i huvudet för att jag gick på före henne..

wow tänker du nu, eller hur? denna killen kunde varit min bror. men då säger jag, bäst fan e nog det att jag inte är det. för jag hade förmodligen tagit din veckopeng och den sista pankakan och sagt till mamma att du bajsade i örngottet. .. life is good :)... 

nu ska jag nog starta ett nytt inlägg för att endå försöka intressera mina få läsare som jag har..!



moonwalk framlänges 

Lägenheten

Min flickvän så gott som lever på blogg.se. Folk är ju hur intresserade som helst för att veta hur vi fått det u Umeå och så nu sen vi flyttade hit, och jag kan bara säga att det är hur bra som helst, no negatives.. terese springer runt som en liten hitler då o då och säger till mig gör det o gör det, men det är väl bara bra, annars så ligger det bara där och skitar ner.. jag tänkte jag kan ju lägga in lite bilder på vår lägenhet jag också, terese springer runt och fottar här hela tiden,

"vad gör du? kan du akta dig från tvn?"
"nej inte nu, fottar!"
"fottar? för vad?"
"mina läsare på min blogg så klart dom vill veta"
"jaa just det ja, fan va dum jag e.. akta från tvn nu"

ungefär något sånt låter det när hon springer runt... i alla fall, några bilder på lägenheten kommer här i alla fall.. shit jag behöver ny design på min blogg..




vardagsrummet



hallen



köket

det var några av många! hope u like

Im moving.

Hallå hallå, nu är det mycket, jag har inte skrevit på ett otroligt bra tag. Jag ville mest komma in för att skriva av mig lite. jag och min älskade flickvän terese ska ju flytta från helsingborg till umeå för min älskade ska plugga. Det är ett otroligt stort steg, ett steg vi längtat efter. det känns otroligt att man ska flytta ifrån staden man vuxit upp i, staden man har sina rötter i.

Allt känns underbart och bra, det enda som tog i var att säga hej då till mina föräldrar, jag menar dom har hållt mig under sina vingar i 20 år, gett mig mat, hem, kärlek och tryghet. nu ska jag stå på mina egna fötter. men med hjälp av min älskade terese som är så underbar och älskvärd. tack för att ni finns mamma pappa och terese. ni är mina bästa vänner och mina andetag mitt kött och mitt blod..

jag kommer sakna otroligt mycket men jag kommer storm trivas där uppe det är jag 100 på... allt kommer bli hur bra som helst. än en gång, så länge jag bor med min flickvän spelar det ingen roll var jag bor bara du är med..

älskar er. / Fredde


RSS 2.0